sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

The Day

Täällä ollaan Hamelnissa! Tää päivä on ollu aika pitkä eikä oo mennyt ehkä ihan helpoimman kautta. :D

Päivä lähti siis sillä, et lähettiin porukalla Turun linja-autoasemalta kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää yöbussilla. Suunnitelmana oli ensin lento Helsingistä Frankfurtiin, sitten Frankfurtista Hanoveriin ja Hanoverista junalla/metrolla Hamelniin.

Alkumatka meni hyvin, mitä nyt meinasin jonkun tuntemattoman ruoan viedä, kun Frankfurtin lentokentällä haettiin jotain pientä syötävää. Naurettiin päälle ja that's it. Lisäksi muutamakin perhe innostu kyselemään Suomesta ja meidän matkan tarkoituksesta. Ilmeisesti oli päivänselvää, mistä oltiin tulossa. :D

Hanoverin kentällä odoteltiin sit laukkuja ja kun muut olivat jo laukkunsa saaneet, ei mun laukkua näkynyt vielä missään. Sitten se hihna pysähtyi ja niin teki melkein mun sydänkin :D Just oltiin matkalla puhuttu, kuinka kamalaa se olis, jos laukkua ei sieltä hihnalta tuliskaan. Noh, meidät sit ohjattiin johonkin pisteelle, missä yksi työntekijä rupes sit metsästämään hävinneitä laukkuja. Jonotin varmaan lähemmäs tunnin ja kun vihdoin sit siihen pisteelle pääsin ja sain asiani hoidettua, helpotuksekseni kuulin, et matkalaukku toimitetaan tänään mulle Hamelniin. Lähdettiin sit vaan jatkamaan matkaa junalla/metrolla (en oikeesti tiedä kumpi se on). Niiden lippujenkin ostaminen oli melkoinen show, mut hengissä selvittiin pienellä saksalaismiehen opastuksella.

Hamelniin päästyä käytiin kahvilla, saatiin avaimet huoneistolle ja päästiin ns. asettumaan taloksi. Kämppä on tosi nätti, näyttää oikeastaan just samalta kuin aikaisemmin nähdyissä kuvissa. Aurinko paistoi ja lämpöasteita oli 20. Pärjäs hyvin ilman takkia ulkona, itse asiassa pitkähihasellakin oli jo kuuma. Käytännössä melkein kun kesä!

Päivä kulki, käytiin vähän kävelemässä ja etsimässä mitä vaan ruokakauppaa. Mikään kauppa ei ollut auki, lukuunottamatta muutamaa kirjakauppaa, ravintoloita ja kahviloita. Sit sain joskus kuuden aikoihin viestin, et mun laukku on valmis tänne tuotavaksi. Jäin sitten odottelemaan puhelua, mikä luvattiin soittaa, kun matkalaukkua tuova henkilö olisi asunnon ulkopuolella.

Tässä välissä saksalaiset tutorit sekä opettajat tulivat meidän luo syömään. Meillä kun ei ollut mitään ruokaa, toivat tutorit kaiken. Syötiin rauhassa ja jutusteltiin. Matkalaukusta ei vieläkään kuulunut mitään, minkä jälkeen yritettiin sit porukalla soittaa sinne. Ei vastausta.

Tuloksena se, et minä ja mun käsimatkatavarat ollaan huoneistossa, mut matkalaukusta ei tietoakaan. Nyt vaan toivotaan parasta, et saisin sen jo huomenna.. Tosin huomenna on jo onneks kaupatkin auki et sen puolen ei hätää :) Viestien mukaan pitäis olla matkalaukun jo kuitenkin tulossa.

Note to self; aina pakkaa ne tärkeimmät tavarat käsimatkatavaroihin ja mielellään muutamat alusvaatteet.. :D Huomista odotellessa, ohjelmassa ainakin pientä sightseeing-kiertelyä ja ensimmäiseen päiväkotiin tutustumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti