sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Something I really like.

Lähellä meidän kaupunkia Hamelnia sijaitsee Hannover, joka on noin puolen miljoonan ihmisen kaupunki. Täältä Hannoveriin pääsee kätevimmin junalla ja matkaan menee noin 40 minuuttia. Oon käynyt siellä aika useasti tän reissun aikana, ihan vaikka vaan shoppailemassa tai kattelemassa ja kiertelemässä, viettämässä aikaa. Lisäksi yks mun lempparikahviloista on Hannoverissa, heh.

Hannoverin kokoisessa kaupungissa todellakin huomaa eron Suomeen. Ihmiset on niin ulospäinsuuntautuneita, kaikki on niin outgoing! On ihan ok mennä juttelemaan tuntemattomille, lähetellä lentopusuja, katsoa silmiin, hymyillä ja vaikka ihan nauraa myös semmoisten ihmisten kanssa, ketä sä et tunne. Ja mun mielestä yhtenä ihanimmista asioista, on ihan ok olla erilainen, tyyliltään, seksuaaliselta suuntautumiseltaan tai oikeestaan minkä vaan suhteen.

Kaiken lisäksi tää kaupunki on oikeesti kaunis. Yks päivä käytiin vaan kiertelemässä ympäri Hannoveria ja löydettiin New Town Hall ja sen ympärillä oleva puisto. Mä tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti